Masaže

 • Tradicionalna Tajlandska masaža 60/90/120 minuta

  3900/4700/5600/rsd

  Thai masaža je drevni način lečenja koji kombinuje akupresuru i  joga pokrete. Tokom tradicionalne Thai masaze ne koriste se etericna ulja ili losioni. Gost ostaje u odeci tokom tretmana, nosice Thai odecu.Tokom ove masaze postoji konstantni kontakt izmedju terapeuta I gosta ali pored standardnog pritiska na misice, telo se takodje isteze I zateze.
  Tokom masaze telo gosta ce biti pozicionirano u razlicite yoga polozaje prilikom kojih ce se ujedno vrsiti I ritmicni pritisci na odredjene delove tela.
  Masaza prati oznacenu telesnu liniju “sen”. Noge I stopala terapeuta se koriste da pozicioniraju telo I udove gosta. U nekim drugim polozajima, ruke kontrolisu telo dok stopala masiraju. Cela Thai masaza moze trajati I do dva sata I sastoji se od ritmicnih pritisaka I istezanja celog tela. U to je ukljuceno I istezanje prstiju, prstiju na stopalima,usiju,pucketanje zglobova I pomeranje tela gosta u mnoge razlicite poze.

 • Aroma Tajlandska Masaža 60/90/120 minuta

  4200/5200/6200 rsd

  Kao nežna reka koja prolazi kroz telo, terapeut koristi spore i umirujuće tehnike masaze kako bi doveo telo, um i duh u stanje duboke relaksacije. Pritisak se prilagodjava individualnim potrebama i kombinacija mirisa se bira za poboljsanje i promovisanje osecaja blagostanja. Preporucuje se osobama koje zele opustajuci tretman koji ujedno povecava raspolozenje. Etericna ulja mogu pomoci u ublazavanju mnostva tegoba: glavobolje, anksioznosti, depresije, insomnie, umora, stresa, problema sa varenjem, upala, gripa, problema sa sinusima, PMS i mnogih drugih.

 • Siam Masaža 90 minuta

  5500 rsd

  Ova masaza je preporuka naseg salona. Dozivite kombinaciju Tradicionalne Thai Masaze i Aroma Thai Masaze, kojom cete poboljsati cirkulaciju krvi i pokretljivost. Takodje smanjuje napetost, stres, upale i bol uz pomoc esencijalnih ulja dobijenih iz biljaka i cvetova.

 • Masaža sa 4 ruke 60 minuta

  6000 rsd

  Kod ovog tipa masaze dva terapeuta rade zajedno na jednom gostu. Tokom ove masaze imate utisak kao da dozivljavate dve masaze celog tela u isto vreme. Postoje mnoge prednosti ovakvog tipa masaze zato sto se u isto vreme masira vise delova tela sto poboljsava I ubrzava vasu cirkulaciju.Ovom masazom cete za krace vreme postici sve ono sto bi ste sa jednim terapeutom za dva sata, sto je odlicno ako nemate dovoljno vremena.

 • Deep Focus Masaža 60/90 minuta

  4500/5500 rsd

  Tokom Deep Focus masaže koriste se čvrsti pritisci i spori pokreti kako bi se došlo do dubljih slojeva mišića. Ovaj tip masaže se koristi da razbije čvorove na mišićima koji mogu usporiti cirkulaciju, izazvati bol, umanjiti pokretljivost i stvarati upale.

 • Masaža za parove 60 minuta

  Zavisi od vrste masaže koju odaberete

  Masaža za parove je veoma popularna usluga u masažnim centrima. Možete doći sa supružnikom, momkom, devojkom,najboljim prijateljem i zajedno uživati u masažama našeg salona. U našem salonu Vi i Vaš par možete odabrati masaže koje Vam u tom trenutku najviše odgovaraju. Odaberite bilo koje dve masaže i uživajte zajedno u sobi predviđenoj za parove.

 • Masaža vulkanskim kamenjem 90 minuta

  6000 rsd

  Masaza vulkanskim kamenjem smanjuje napetost misica,povecava cirkulaciju
  I metabolizam. Svakih 90 minuta masaze vulkanskim kamenjem dovodi do duboke misicne
  relaksacije kroz postavljanje glatkog, zagrejanog kamenja na kljucne tacke na telu.
  Nasi profesionalni terapeuti takodje koriste modifikovanu masazu uz pomoc toplog kamenja koja poboljsava ceo tretman.

 • Masaža Tajlandskim biljnim kompresama 90/120 minuta

  5200/6000 rsd

  Tretman Thai biljkama pocinje onog momenta kada krocite u salon. Pocinje sa mirisima deset razlicitih biljaka sa Tajlanda koje vam zele dobrodoslicu. Dobicete komplet garderobe koju cete nositi tokom masaze. Nakon zavrsene tradicionalne Thai masaze, terapeut ce koristiti biljnu loptu duz meridijana misica i zglobova. U slucaju hronicnih i akutnih problema topla biljna lopta se prislanja na odredjene delove tela. Tretman Thai biljkama je lekovita terapija za citavo telo.
  Udisanje isparenja ovih biljaka ce procistiti disajne kanale i otvoriti pore. Thai biljna lopta prodire kroz vasu kozu duboko u tkiva,smanjuje bol u zglobovima i misicima. Pomazu da prethodno istezanje tokom tradicionalne Thai masaze bude jos efikasnije i trajnije.

 • Anti-stres Masaža 30/45/60 minuta

  2400/2900/3500 rsd

  Svakodnevno sedenje ispred kompjutera, u automobilu ili bilo koje duze ne pravilno sedenje stvara pritisak na vrat I ramena. Kao rezultat toga vasa ramena postaju kruta, smanjuje se pokretljivost vrata I nastaju glavobolje. Terapeut ce vas masirati u predelu od gornjeg dela ledja pa do vrha vase glave kako bi razbio cvorice I poboljsao vasu pokretljivost. Pomaze da se oslobodite glavobolje stimulisuci nerve na vrhu vase glave I poboljsava cirkulaciju krvi u tom predelu. Oseticete se relaksirano I sveze.

 • Masaža stopala 30/45/60 minuta

  2400/2900/3500 rsd

  Masaza stopala je jednostavan i efikasan metod za opustanje vaseg tela i uma. Zasnovana je na principima refleksologije stopala i podrazumeva primenu pritiska na kljucne tacke u stopalu radi  postizanja zeljenog efekta. Postoje mnoge prednosti kod masaze stopala: poboljsava cirkulaciju,smanjuje efekat depresije i anksioznosti, pomazi kod glvaobolje i migrene, smanjuje krvni pritisak,pomaze kod problema sa ravnim stopalima,
  pomaze u ublazavanju simpoma kod PMS i menopauze,smanjuje efekte otoka kod trudnica.

 • Masaža glave,vrata i ramena 30/45/60 minuta

  2400/2900/3500 rsd

  Tretman baziran na staroj Ayurvedic tehnici. Sastoji se iz masaze gornjeg dela ledja,ramena,vrata i glave. Pomaze pri smanjemu stresa, umora, naprezanja ociju, povecava mentalnu snagu, opusta i podmladjuje gosta.

 • Masaža za trudnice 60 minuta

  4000 rsd

  Masazna terapija tokom trudnoce je odlican izbor za prenatalnu negu. Ovo je zdrav nacin da se umanji stres i promovise celokupno zdravlje.Masaza umanjuje mnoge normalne nelagodnosti koje se javljaju tokom trudnoce kao sto su bol u ledjima,problem sa vratom,grcevi u nogama,
  glavobolja i oticanja. Nasi terapeuti su posebno pazljivi kako bi osigurali da nasi klijenti imaju sav potreban komfort. Kada klijenat lezi sa strane, koriste se mekani jastuci kako bi ublazili dodatna naprezanja donjeg dela ledja i karlice u momentima kada se primenjuje masaza.

 • Masaža za decu 45 minuta

  3000 rsd

  Masaza za decu nudi veliki broj prednosti. U ljudskoj prirodi je da dodirom pokazujemo ljubav i naklonost. Dodiri pozitivno stimulisu telo I pomazu pri rastu I razvoju. Masaza je korisna za decu uzrasta od 4 do 12 godina, zato sto se u tom periodu deca najvise razvijaju.  Ova masaza takodje smanjuje nivo hormona stresa, stiti telo od toksina, parazita, bakterija, mikroba i visrusa. Takodje, pomaze deci da spavaju bolje.

 • Tretman lica 60 minuta

  3500 rsd

  Tokom klasicnih masaza cesto se zaboravi lice. Klasicna masaza moze sadrzati u sebi masazu lica ali to je malo u poredjenju sa masazom koja je posvecena samo vasem licu. Tokom masaze u nasem salonu koristimu kombinaciju Thai biljaka. Masaza lica ima i druge koristi ukljucujuci relaksaciju, podmladjivanje i dubinsko ciscenje.


Tretmani tela

 • Piling tela 45 minuta

  3000 rsd

  Postoje mnoge prednosti pilinga tela. Piling tela ce ocistiti vasu kozu, ukloniti mrtve celije i ostaviti utisak meke i glatke koze. Prednosti pilinga tela su sledeci: uzivajte u lepsoj kozi, smanjuje pojavu tamnih /starosnih tacaka,smanjuje pojavu velikih pora,laktovi i kolena ce biti glatki,poboljsava efikasnost vasih preparata za telo, sprecava urastanje dlaka i cini vase uklanjanje dlaka laksim,smanjuje stress.

 • Maska za telo 45 minuta

  3000 rsd

  Maske za telo su dizanirane da pobolsaju teksturu i izgled koze, pomazuci da se iz tela izbaci visak tecnosti i toksina. Prednosti maske za telo su oblikovanje tela, detoksikacija,pojacanje limfnog sistema i metabolizma, zatezanje koze i meksanje koze.


Paketi usuga

 • Rejuvenate 105 minuta

  5500 rsd

  Piling tela ili Maska za telo + Masaža po izboru 60min. U paket nije uključena masaža sa 4 ruke.

 • Blissful 135 minuta

  7500 rsd

  Piling tela + Maska za telo + masaža po izboru 60 minuta. U paket nije uključena masaža sa 4 ruke.

 • Blooming Life 120 minuta

  6000 rsd

  Tretman lica + masaža po izboru 60 minuta. U paket nije uključena masaža sa 4 ruke.

 • Siam Day 240 minuta

  12000 rsd

  Piling tela + Maska za telo + Tretman lica + Siam masaža)