Masaže

Priuštite svom telu opuštanje, uživanje i blagotvorno terapeutsko dejstvo

60/90/120 minuta 4200/5500/6500 rsd

Tokom tradicionalne Thai masaže bićete obučeni, a ulja se
tokom ove masaže ne koriste. Povešćemo vas kroz niz položaja nalik jogi, i kroz kombinaciju abdominalnih vežbi, vežbi disanja, masaže dubokih tkiva, kao i primenu pritiska na određene delove tela.

60/90/120 minuta 4200/5200/6200 rsd

Uživajte u ovoj blagoj ka srednje jakoj masaži u kojoj se umirujući, dugi pokreti i pritisci palčevima primenjuju
naizmenično kako bi se telo opustilo. Idealna je za klijente koji vole laganije masaže.

90/120 minuta 5500/6500 rsd

Ovaj tretman je preporuka našeg salona i sublimira jedinstveno Siam Spa iskustvo.

Savršena mešavina nežnog istezanja sa ritmičnom masažom i pritiscima uvešće vaše telo u ravnotežu i podstaći protok energije. Ova klasična masaža koristi tradicionalne tajlandske tehnike i primenjuje duboke poteze rukama na leđa uz blago istezanje.

60/90 minuta 4500/5500 rsd

Masaža srednjeg do jakog intenziteta pritiska. Deep focus masaža se koristi za eliminaciju ožiljačnog tkiva i razbijanje čvorova na mišićima koji mogu usporiti cirkulaciju i izazvati bol i upalne procese, i umanjiti pokretljivost. Intenzivni pokreti opuštaju i relaksiraju mišiće.

30/45/60 minuta 2400/3200/3900 rsd

Ova masaža je savršen način se eliminišu tenzija i bolovi u leđima koji su rezultat dugih sati koje provodite u sedećem položaju.

30/45/60 minuta 2400/2900/3500 rsd

Svakodnevno nepravilno sedenje ispred kompjutera, u automobilu ili bilo koje duže sedenje u neispravnom položaju stvara pritisak na vrat i ramena i čini da vaša ramena postanu kruta i ukočena, da se smanji pokretljivost vrata i i da se pojave glavobolje.

Terapeut će vas masirati u predelu od gornjeg dela leđa do vrha glave kako bi razbio čvoriće i poboljšao vašu pokretljivost. Ova masaža će vam pomoći da se rešite glavobolje tako što će stimulisati nerve na vrhu vaše glave i poboljšati cirkulaciju krvi u predelu temena. Osetićete se opušteno i osveženo.

_IMG5946

30/45/60 minuta 2400/2900/3500 rsd

Osvežite se opuštajućom masažom stopala koja se bazira na pritisku specifičnih tačaka za osvežavanje umornih i napetih mišića od pete do vrhova prstiju.

60 minuta 4000 rsd

Masažna terapija tokom trudnoće je odličan izbor za prenatalnu negu. Ovo je zdrav način da se umanjite stres i osnažite vaše zdravlje. Masaža umanjuje brojne uobičajene nelagode koje se javljaju tokom trudnoće – bolove u ledjima i vratu, grčeve u nogama,glavobolje i oticanja.

Naši terapeuti trudnicama posvećuju posebnu pažnju, kako bi im obezbedili udobnost i osećaj blagostanja. Kada tokom masaže klijentkinja leži na boku, koriste se mekani jastuci za umanjenje naprezanja donjeg dela ledja i karlice.

45/60 minuta 3000/3500 rsd

U ljudskoj prirodi je ljubav i nežnost pokazujemo dodirom, a masaža za decu donosi brojne prednosti. Dodir ima blagotvorno dejstvo na telo i doprinosi njegovom rastu i razvoju. Masaža za decu se preporučuje deci uzrasta od 4 do 12 godina, budući da su njeni efekti naročito korisni u periodu kada se dete najintenzivnije razvija.  Ova masaža smanjuje nivo hormona stresa, štiti telo od toksina, parazita, bakterija, mikroba i virusa i pomaže da deca bolje spavaju.

60 minuta 6000 rsd

Blagotvornost masaže koju izvode dva terapeuta istovemeno ogleda se u tome što masiranjem više delova tela, naročito ruku i nogu, vaša krv cirkuliše brže i bolje.

Ovom masažom ćete za kraće vreme postići osećaj koji biste sa jednim terapeutom dobili za dva sata, što je sjajno u slučajevima kada nemate
dovoljno vremena.

90 minuta 6000 rsd

Masaža toplim kamenjem je jedna od vrsta masažne terapije. Omogućiće vam da se relaksirate, da vam se smanji napetost u mišićima i bol u mekim tkivima.
Korišćenje toplote za olakšavanje tenzije u mišićima i bolova je drevna metoda koja ubrzava cirkulaciju krvi u bolnim zonama.

90/120 minuta 5900/6900 rsd

Tajlandski tretman biljnim kompresama počinje kada uđete u naš salon, mirisima deset biljaka sa Tajlanda koje će vam poželeti dobrodošlicu.
U slučaju akutnih ili hroničnih problema, tople biljne komprese mogu se primenjivati na specifične delove tela. Ovaj tretman predstavlja duboko lekovitu terapiju za ceo vaš sistem. Udisanje isparenja biljaka ce pročistiti sva
zagušenja, disajne puteve i otvoriti vam pore za slatkoću i blagotvornost trava.

60 minuta 3500 rsd

Svrha ove masaže lica je buđenje kože, dreniranje tečnosti i otklanjanje tenzije kako bi se usporio proces starenja i unapredilo zdravlje kože lica.

Najpoznatije masažne tehnike koje koristimo za lice su duboki pritisci, lupkanje, gnječenje i trljanje zona na vašem licu koje su sklone naduvenosti, borama ili mišićnoj tenziji.

Masaža lica poboljšava cirkulaciju krvi, pokreće limfnu drenažu vašeg lica i eliminaciju toksina kako bi vaša koža zadržala svežinu i čistoću spolja i iznutra.

_IMG6044
Pratite nas na Instagramu